Minoră violată la școala de vară AUR

O adolescentă de 17 ani a acuzat că a fost violată în timpul participării sale la Şcoala de vară a partidului AUR, eveniment desfășurat în staţiunea Neptun-Olimp începând cu data de 14 septembrie. Acuzațiile au fost aduse la cunoștința autorităților după ce tânăra a fost adusă la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia. Potrivit surselor din poliție, suspecții în acest caz sunt doi bărbați de 40 de ani.

Partidul AUR a recunoscut că tânăra a participat la evenimentele școlii de vară, dar a respins acuzațiile de viol. Potrivit declarației lor, singurul incident raportat de organizatori a avut loc în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023, când tânăra a fost găsită într-o avansată stare de ebrietate într-o cameră rezervată invitaților. Părinții au fost alertați și au solicitat intervenția poliției, iar tânăra a fost păstrată peste noapte în locație pentru a se reface. A doua zi dimineața, minora a fost trimisă acasă însoțită de membri AUR Ialomița.

Într-un comunicat, AUR a precizat că toți participanții minori au venit la Școala de vară cu acordul părinților. Alianța pentru Unirea Românilor a pus la dispoziția poliției listele de participanți și imaginile video înregistrate pe camerele hotelului.

Poliția din Constanța a fost sesizată de mama adolescentei în jurul orei 23:30, când tânăra nu răspundea la telefon. La fața locului, polițiștii au identificat-o pe minoră în camera hotelului împreună cu două alte persoane de sex feminin. Inițial, tânăra a negat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni, dar ulterior, a declarat că a consumat alcool în compania mai multor persoane din delegație și a acuzat dureri în zona inghinală și prezența de urme de sânge. Minora nu și-a amintit ce s-a întâmplat și nu a furnizat informații despre identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel.

Ancheta este în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, fiind cercetată infracțiunea de viol. În timpul desfășurării acestor evenimente, partidul AUR organizează Școala Politică de vară, unde au loc diverse activități politice și conferințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...