Bătaie între Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu în față la B1 TV (VIDEO)

Publicat: 08 nov. 2022, 22:40, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Bătaie între Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu în față la B1 TV (VIDEO)

Mitică Dragomir l-a agresat fizic pe activistul Marian Ceaușescu, chiar în fața studioului de televiziune B1 TV. A pus mâna pe stingător, iar apoi a sărit la bătaie. Ulterior șoferul lui Mitică Dragomir l-a agresat și el pe activist, iar acesta a necesitat îngrijiri medicale.

Scenele revoltătoare s-au petrecut în urmă cu puțin timp pe Calea Victoriei, în fața postului de televiziune B1 TV.

Inițial fostul președinte al LPF a încercat să folosească o ieșire prin spate, pentru a scăpa să apară pe live-ul lui Marian Ceaușescu.

După ce Mitică Dragomir a ieșit din sediul B1 TV, a sărit la bătaie și l-a agresat pe activistul Marian Ceaușescu.

Câțiva trecători au sărit să-i despartă de pe cei doi, dar ulterior, șoferul lui Dragomir a sărit și el l-a bătaie.

,,Mi-a dat sângele! Nu mai văd, mi-a spart ochiul!”, a spus Marian Ceaușescu.

Potrivit informațiilor noastre, Marian Ceaușescu se află în acest moment la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția s-a autosesizat

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public.

De asemenea, ei au transmis și un comunicat în acest sens: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

Cum a scăpat Mitică Dragomir de închisoare?

După ce fostul președinte al LPF a fost condamnat în anul 2016 la 7 ani de închisoare și 5 ani interzicerii implicării în fotbal într-un dosar de evaziune fiscală și delapidare, în 2018 Curtea de Apel București a anulat sentința, considerând ca neîntemeiate acuzațiile aduse fostului șef al LPF chiar de către noua conducere, pe atunci a LPF, precum și de ANAF.

Mitică Dragomir a fost trimis în judecată și a doua oară pentur că ar fi primit o mită de 3,1 milioane de euro din partea lui Ioan Bendei, administratorul de la acea vreme al companiei RCS-RDS. În schimbul sumei de bani, Dragomir ar fi favorizat acordarea drepturilor de televiziune a Ligii 1 respectivei firme.

Exact ca și în primul caz, sentința dată de Tribunalul București, în ianuarie 2019, a fost de condamnare la 4 ani de închisoare cu executare, dar cum decizia nu era definitivă, dosarul a ajuns la Curtea de Apel.

Ulterior, Curtea de Apel a decis rejudecarea de la zero a dosarului privind vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

Desfiinţează, în totalitate, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la instanţa competentă – Curtea de Apel Bucureşti. Judecata îşi va relua cursul începând cu procedura camerei preliminare.”