Bătaie între Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu în față la B1 TV (VIDEO)

Mitică Dragomir l-a agresat fizic pe activistul Marian Ceaușescu, chiar în fața studioului de televiziune B1 TV. A pus mâna pe stingător, iar apoi a sărit la bătaie. Ulterior șoferul lui Mitică Dragomir l-a agresat și el pe activist, iar acesta a necesitat îngrijiri medicale.

Scenele revoltătoare s-au petrecut în urmă cu puțin timp pe Calea Victoriei, în fața postului de televiziune B1 TV.

Inițial fostul președinte al LPF a încercat să folosească o ieșire prin spate, pentru a scăpa să apară pe live-ul lui Marian Ceaușescu.

După ce Mitică Dragomir a ieșit din sediul B1 TV, a sărit la bătaie și l-a agresat pe activistul Marian Ceaușescu.

Câțiva trecători au sărit să-i despartă de pe cei doi, dar ulterior, șoferul lui Dragomir a sărit și el l-a bătaie.

,,Mi-a dat sângele! Nu mai văd, mi-a spart ochiul!”, a spus Marian Ceaușescu.

Potrivit informațiilor noastre, Marian Ceaușescu se află în acest moment la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția s-a autosesizat

Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public.

De asemenea, ei au transmis și un comunicat în acest sens: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

Cum a scăpat Mitică Dragomir de închisoare?

După ce fostul președinte al LPF a fost condamnat în anul 2016 la 7 ani de închisoare și 5 ani interzicerii implicării în fotbal într-un dosar de evaziune fiscală și delapidare, în 2018 Curtea de Apel București a anulat sentința, considerând ca neîntemeiate acuzațiile aduse fostului șef al LPF chiar de către noua conducere, pe atunci a LPF, precum și de ANAF.

Mitică Dragomir a fost trimis în judecată și a doua oară pentur că ar fi primit o mită de 3,1 milioane de euro din partea lui Ioan Bendei, administratorul de la acea vreme al companiei RCS-RDS. În schimbul sumei de bani, Dragomir ar fi favorizat acordarea drepturilor de televiziune a Ligii 1 respectivei firme.

Exact ca și în primul caz, sentința dată de Tribunalul București, în ianuarie 2019, a fost de condamnare la 4 ani de închisoare cu executare, dar cum decizia nu era definitivă, dosarul a ajuns la Curtea de Apel.

Ulterior, Curtea de Apel a decis rejudecarea de la zero a dosarului privind vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

Desfiinţează, în totalitate, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la instanţa competentă – Curtea de Apel Bucureşti. Judecata îşi va relua cursul începând cu procedura camerei preliminare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...