Moment dramatic: Eva Samkova, campioana olimpică din 2014, şi-a fracturat gleznele la snowboard (VIDEO)

Cehoaica Eva Samkova, campioană olimpică la snowboard cros în 2014, a suferit o fractură la cele două glezne sâmbătă, cu două luni înaintea debutului Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, a anunţat antrenorul său pentru postul de radio ceh, citat de AFP.

Samkova, în vârstă de 28 de ani, a căzut pe linia de sosire a unei probe mixte de Cupă Mondială, disputată sâmbătă la Montafon, în Austria, unde s-a clasat pe locul 2, pereche cu compatriotul său Jan Kubicik. „Când am alergat spre ea, ea deja plângea de durere, apoi am dus-o la spital„, a povestit Kubicik.

Ea va fi operată în curând„, a transmis antrenorul său, Marek Jelinek, într-un comunicat dat publicităţii. Samkova a obţinut medalia de bronz la PyongChang în 2018. Cursa de snowboard cros de la JO de la Beijing este prevăzută pentru 9 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...