Momente de panică la cariera Roșiuța din cadrul CE Oltenia. Un perete de piatră s-a prăbușit

Angajații de la cariera Roșiuța din cadrul CE Oltenia au trecut prin momente de panică, după ce un perete de câteva zeci de metri înălțime a fost calamitat.

Incidentul a avut loc la cariera de cărbune Roșiuța din cadrul companiei energetice CE Oltenia, în timp ce minerii executau lucrări de reparații.

La un moment dat, un perete de câteva zeci de metri înălțime din zona de lucru a escavatorului patru, a fost calamitat, iar mai multe bucăți mari de pământ s-au desprins și au căzut peste banda escavatorului.

Angajații au oprit lucrul și au început să urmărească cum întregul perete se crăpat și începe să o ia la vale pe bucăți, spre utilajul aflat la baza acestuia.

Cel mai probabil, inicidentul s-a produs din cauza solului, care este îmbibat de apa provenită de la precipitațiile din ultima vreme.

Din fericire, nu au existat victime în urma acestui incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...