UPDATE| Momente uluitoare la meciul Danemarca – Finlanda de la EURO 2020: Christian Eriksen a căzut pe teren. Partida a fost reluată

La finalul primei reprize dintre Danemarca și Finlanda, un meci din grupa B a campionatului european, Christian Ericsen, numărul 10 din echipa Danemarcei s-a prăbușit pe teren și a început imediat resuscitarea de către medici echipei și cei oficiali de la meci.

UPDATE 21:25: Se reia meciul dintre Danemarca și Finlanda. UEFA a anunțat că partida se reia la ora locală 20.30 (n.r. 21.30 ora României).

„În urma solicitării făcute de jucătorii ambelor echipe, UEFA a fost de acord să reia meciul dintre Danemarca și Finlanda în această seară la 20:30 CET.

Se vor juca ultimele patru minute din prima repriză, urmând apoi o pauză de 5 minute iar apoi începe a doua repriză”, a transmis UEFA.

Partida va fi transmisă în România de PRO X, pe PRO TV urmând să înceapă la ora 22.00 meciul dintre Belgia și Rusia.

UPDATE 20.45: Oficialii celor două echipe, Danemarca și Finlanda, participă la o sedință de urgență și vor decide ce se întâmplă cu partida.

UEFA anunță că Erikson este conștient și a fost transportat la spital.

„În urma unei urgențe medicale care l-a implicat pe jucătorul danez Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire cu ambele echipe și cu oficialii partidei, iar informații suplimentare vor fi comunicate la ora 19:45 CET (n.r. 20.45 ora României).

Jucătorul a fost transferat la spital și a fost stabilizat”, este comunicatul oficial al UEFA, publicat pe Twitter.

UPDATE 20.25: Christian Eriksen pare a fi conștient, rezultă dintr-o fotografie publicată pe Twitter.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un moment incredibil s-a petrecut în timpul partidei dintre Danemarca și Finlanda la turneul final de la EURO 2020. Christian Eriksen, vedeta danezilor, a căzut inert pe gazon, fără a fi avut contact cu un alt jucător, și nu s-a mai mișcat.

Echipajele medicale au intervenit cu un defribilator pentru a-l resuscita și minute bune au depus eforturi pentru a-l ajuta.

Fotbaliștii de pe teren au început să plângă, iar pe teren s-a creat o liniște profundă, suporterii și forbaliștii la un loc au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă.

În acest moment meciul este suspendat, viața jucătorului fiind mult mai importantă decât competiția sportivă.

Eriksen a fost scos de pe teren după mai mult de 10 minute de resuscitare, deocamdată nu se știe dacă viața lui este în afara oricărui pericol.

După mai bine de zece minute UEFA a decis suspendarea partidei, fotbaliștii au fost trimiși la vestiare, iar Eriksen a fost scos pe targă, conectat la aparate și cu mască de oxigen.

Danemarca – Finlanda erau la egalitate după 45 de minute, o repriză în care danezii au dominat jocul.

Revenim cu informații despre starea lui Christian Eriksen.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole