Momentul în care Olena Zelenska a izbucnit în lacrimi (VIDEO)

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a izbucnit în plâns în timpul unui interviu pentru un canal de televiziune japonez. Partenera lui Zelenski nu a putut sa facă fața emoțiilor și a izbucnit în plâns atunci când a vorbit despre micuța Lisa din Vinnița. Copila a murit în 14 iulie în urma bombardamentelor.

Liza, fetița de 4 ani, ucisă în atacul de la Vinița, a participat în această iarnă în videoclipul de Crăciun al primei doamne a Ucrainei, Elena Zelenski. Soția președintelui Volodimir Zelenski a lăsat pe pagina sa de Instagram un mesaj în memoria micuței Liza.

 

Am cunoscut-o pe această fetiță minunată în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun. Un copil luminos, sincer, vesel, care a crescut înconjurat de iubire. Micuța ștrengăriță a reușit atunci nu doar să își coloreze rochia de sărbătoare, dar și pe ceilalți copii, pe cameramani și regizori. Priviți-o cum era în viață”, a scris Elena Zelenski în postarea de pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...