Monica Anghel a ajuns de nerecunoscut! Artista a slăbit 30 de kilograme și nu se oprește aici

Monica Anghel a reuși să uimească o țară întreagă atunci când a apărut cu o nouă imagine. Îndrăgita artistă a reușit să scape de peste 30 de kilograme și să își modeleze silueta. Cu toate că a ajuns de nerecunoscut, vedeta nu are de gând să se oprească aici cu schimbările.

Monica Anghel, obsedată de noua ei imagine?

Monica Anghel a intrat în anii trecuți într-un con de umbră după ce a urcat pe cele mai mari scene datorită vocii ei. Ulterior, vedeta a apărut din nou în spațiul public cu o nouă imagine. Artista a uimit pe toată lumea cu silueta pe care a reușit să o contureze cu ajutorul medicului nutriționist.

Cântăreața a mărturisit însă că nu are de gând să se oprească aici cu slăbitul. Deși este criticată de multe voci care spun că a ajuns în pragul anorexiei, Monica nu pune la suflet nimic din aceste răutăți.

Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme, ar fi perfect. Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist.  „, a dezvăluit vedeta.

Artista a dezvăluit prin ce modalitate a reușit să dea jos kilogramele în plus. Este vorba despre metoda fasting-ului sau postului intermitent. Aceasta a căpătat multă notorietate în ultima perioadă. Tot mai multe persoane au reusit să aibă rezultate extraordinare urmând acest regim.

Postul intermitent presupune consumul meselor într-una numit interval orar al zilei. Acesta este urmat de o pauză de 12 h de la alimentație. În acest răstimp se poate consuma doar apă/cafea.

Monica Anghel a dat muzica pe domeniul turismului?

Monica Anghel se numără printre vedetele din România care au dat lovitura și în alte domenii. Pe lângă  domeniul muzical, artista și-a deschis o afacere în domeniul turismului. Monica a optat pentru achiziționarea unui conac boieresc în județul Argeș, satul Bratia. Atrași de frumusețea locului, turiștii pomenesc necontenit la unitatea de cazare respectivă.

Deși face bani din turism, Monica Anghel nu a lăsat muzica pe locul doi. Recent, vedeta a urcat din nou pe scenă, spre bucuria fanilor ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...