Corpul de Control la Spitalul Sf.Pantelimon din Capitală: 20 de morți în doar două zile

Publicat: 11 apr. 2024, 15:39, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Corpul de Control la Spitalul Sf.Pantelimon din Capitală: 20 de morți în doar două zile
Morti suspecte la Spitalul Sf.Pantelimon din Capitala

Un val de morți suspecte se pare că a avut loc la Spitalul Sfântul Pantelimon, din Capitală! Acuzațiile sunt unele foarte grave, iar ministrul Sănătății a trimis Corpul de Control.

Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală se află în centrul unui scandal monstru, după ce s-a confruntat în ultimele zile cu un val de morți suspecte! A fost sesizată și procuratura, iar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a trimis Corpul de Control pentru a verifica situația.

Morți suspecte la Spitalul Sf.Pantelimon din Capitală

Totul a pornit de la un articol apărut pe site-ul cetățeanul.net, care vorbea despre un val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon, acolo unde medicii sunt acuzați că au redus o substanță care îi ținea în viață pe pacienții aflați la Terapie Intensivă.

Rezultatul? Jurnaliștii scriu că au fost înregistrate nu mai puțin de 20 de decese în numai câteva zile și medicii de la Terapie Intensivă sunt arătați cu degetul pentru schema de tratament aplicată.

„Surse din spital spun că, în doar două zile, de joi, 4 aprilie, până sâmbătă dimineață, ar fi murit în acest mod aproape 20 de pacienți”, se arată în știrea menționată.

Cazul a fost reclamat și la procuratură, existând deja o sesizare înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Conducerea spitalului Sf. Pantelimon a confirmat pentru jurnaliști că va pune la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile solicitate.