Moţiunile depuse de Ludovic Orban şi Florin Cîţu pentru şefia PNL au fost acceptate de Comisia de organizare a Congresului

Proiectele de moţiune depuse de Ludovic Orban şi Florin Cîţu săptămâna trecută, prin care şi-au anunţat candidatura oficială la şefia PNL, au fost acceptate au fost acceptate de Comisia de organizare a Congresului partidului.

Documentele pot fi trimise organizaţiilor judeţene ale PNL în vederea dezbaterii cu membrii de partid.

„În conformitate cu prevederile art 68 din Statutul PNL, Comisia de Organizare a Congresului a acceptat proiectele de moţiuni depuse de către candidaţii la preşedinţia PNL, respectiv domnul Ludovic Orban în data de 19 august 2021 şi domnul Florin Cîţu în data de 20 august 2021.

În conformitate cu prevederile art 70 din Statutul PNL, cele două proiecte de moţiuni acceptate pot fi difuzate organizaţiilor judeţene ale PNL în vederea dezbaterii cu membrii de partid. Termenul limită pentru depunerea proiectelor de moţiuni este 25 august 2021”, arată un comunicat de presă al PNL, semnat de Theodor Stolojan, preşedintele Comisiei de Organizare a Congresului.

Premierul Florin Cîţu şi-a depus candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal vineri. Moţiunea acestuia se numeşte „România liberală” şi are 28 de pagini.

Ludovic Orban a depus joi moţiunea prin care candidează pentru un nou mandat la şefia PNL. Moţiunea actualului preşedinte al PNL se numeşte „Forţa dreptei”, conform Agerpres.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole