Motive pentru care trebuie să închizi ușa dormitorului înainte de culcare. Mulți ignoră acest detaliu

Momentul în care ne odihnim este nu cu adevărat revelator pentru organism minte și spirit chiar dacă de multe ori tindem să ne aspect.Dincolo de somnul propriu-zis în timpul nopții energia pozitivă sau negativă este în continuare prezentă în jurul nostru.

Iată câteva motive pentru care trebuie să închizi ușa dormitorului înainte de culcare.Aceste detalii în legătură cu modul în care noi permitem o să ne lăsam unu acaparați chiar și în timpul somnului de vibrații.

Motivul pentru care trebuie să închizi ușa dormitorului înainte de culcare întotdeauna

Calitatea somnului nostru se regăsește în mod cert în percepția noastră asupra vieții.Un somn odihnitor ne ajută să avem o minte echilibrată un tonus perfect și o minte ageră. Pentru a ajunge să avem încă un somn de calitate trebuie să ținem cont de mai multe aspecte. Dincolo de salteaua pernă sau încăperea în care dormim atmosfera pe care o cremă pentru somnul nostru este la fel de importantă.

Unul dintre aspectele pe care trebuie să ții cont înainte de culcare este ca întotdeauna să închizi ușa dormitorului.

Păstrezi energiile pozitive

Este necesar să bifezi acest aspect înainte de culcare și anume să închizi ușa dormitorului pentru că energiile negative să nu pătrundă în interiorul încăperii în timpul nopții.Adepții Feng-Shui sunt de părere că acest lucru contribuie chiar la longevitatea noastră ca oameni.Astfel în încăperea în care găsești odihna vor rămâne doar emoțiile gândurile visele pozitive.

Mai puține șanse să ai un coșmar

O atmosfera ambientală ideală pentru somnul tău în care ușa dormitorului rămâne închidă iar o lumină de veghe va rămâne mereu aprinsă te va ajuta să adormi cu gânduri pozitive.Astfel vei sta departe în timpul somnului REM de coșmaruri.

Revelion 2023 în Egipt. Cât costă o vacanță de Anul Nou în Hurghada sau Sharm El Sheikh

Atmosfera odihnitoare îți creează cadrul ideal de a fi productiv în următoarea zi

Japonezii sunt de părere că pentru a avea prosperitate și belșug întotdeauna somnul trebuie făcut într-un cadru perfect închis.Totuși întunericul deplin în dormitor nu aduce siguranță psihică.

Numerologie cifra 11. Femeile care se nasc în această zi fac bani din piatră seacă!

Inevitabil în întuneric gândurile pot zbura e trimițând cel mai probabil da teamă ne siguranță primejdie.

Alege așadar să închizi ușa dormitorului înainte de culcare și să-ți limpezești gândurile cu rugăciune.În mod cert în următoarea zi vei da randament pe măsura așteptărilor tale.

Stai departe de posibilele pericole casnice

Studiile arată că mai mult de jumătate din cei care erau închiși într-o încăpere în timpul izbucnirii unui incendiu în locuință, au reușit să se salveze. În cazul unui astfel de eveniment nefericit, poți scăpa de a inhala fumul extrem de periculos pentru sistemul respirator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...