Motivul real pentru care apropiatul fostului premier de la SGG a fost demis. Explicațiile lui Nicolae Ciucă.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a explicat motivul pentru care secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a fost demis.

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă a explicat că a fost „o chestiune de incompatibilitate profesională”.

„A fost o chestiune de incompatibilitate profesională între mine și dumnealui”, a explicat premierul interimar.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a fost întrebat, luni, care este relația dintre el și liberali.

„Cred că avem o relație foarte bună. Nu am avut niciun fel de problemă. Am discutat cu președintele partidului, ceilalți membri ai Guvernului. Pe de altă parte, am intrat în politică de puțin timp. Până ne cunoaștem unii pe alții, poate că mai sunt astfel de interpretări”, a spus Nicolae Ciucă de la sediul PNL.

Antonel Tănase a recunoscut demisia pentru G4media.ro, declarând că i-a fost cerută demisia și s-a conformat. „Nu mă cramponez de funcție”, a spus Antonel Tănase.

Tănase a fost numit în funcție pe 6 noiembrie 2019, imediat după instalarea lui Ludovic Orban la cârma guvernului. Secretarul general are o funcție esențială pentru guvern, fiind cel care asigură buna funcționare a cabinetului. El poate bloca inclusiv trimiterea unor acte normative către Monitorul Oficial, ceea ce împiedică intrarea lor în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...