Mutare surprinzătoare a PSD la Camera Deputaților

Noua sesiune parlamentară de toamnă a adus o mutare surprinzătoare la una dintre cele mai importante comisii din Camera Deputaților.

Începând cu data de 2 septembrie, deputatul PSD Iulian Iancu nu mai este președinte al Comisiei pentru industrii și servicii, în locul său fiind ales fostul vicepreședinte al comisiei, deputatul PNL Ioan Sorin Bumb. Debarcarea lui Iulian Iancu de la șefia acestei comisii și cedarea conducerii acesteia de PSD către PNL este o mișcare politică surpriză care lasă loc la mulțime de speculații. De ce? Pentru că deputatul PSD Iulian Iancu a condus Comisia pentru industrii și servicii din Camera Deputaților din 2004, indiferent de ce partid sau alianță politică s-a aflat la guvernare.

Drept premiu de consolare din partea PSD și a președintelui Marcel Ciolacu, Iulian Iancu este de la începutul lunii septembrie 2020 unul dintre cei patru secretari ai Biroului Permenent al Camerei Deputaților. Practic, după aproape 16 ani, Iulia Iancu a predat conducerea Comisiei pentru industrii și servicii. Să fie oare din cauza redevențelor petroliere din Marea Neagră?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...