Nașul Zetea și finul Butuza – „Tricoaie”, pe lista PSD Maramureș pentru deputați

Publicat: 21 oct. 2020, 08:33, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Nașul Zetea și finul Butuza - „Tricoaie”, pe lista PSD Maramureș pentru deputați
Gabriel Zetea

După ce a pierdut șefia Consiliului Județean. liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, s-a reorientat politic și va candida pentru un fotoliu de deputat.

Astfel, ieri, organizația PSD Maramureș a votat ordinea pe liste pentru alegerile parlamentare din decembrie. La Camera Deputaților locul întâi pe listă i-a revenit de drept lui Gabriel Zetea, președintele filialei, care nici n-a avut contracandidat, iar locurile următoare vor fi ocupate de actualul deputat Călin Matei și Cosmin Butuza, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

La Senat, primul loc a fost ocupat de actualul controversat senator Liviu Marian Pop – „Genunche”.

Însă, ceea ce se știe oarecum mai puțin este faptul că aspirantul la fotoliul de deputat Cosmin Butuza este nimeni altul decât finul lui Gabriel Zetea. Butuza s-a „remarcat” cât a stat la MTS prin gafa care a devenit virală în spațiul public prin folosirea cuvântului ”tricoaie” în loc de tricouri într-o conferință de presă ținută la Federația de Șah

„Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, a spus atunci Butuza. 

Practic, acum pe lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților candidează nașul Zetea și finul Butuza, adică în familie.

Cosmin Butuza