„Ne simţim mai bine ca prieteni”: Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărţit

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit, la o lună după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani, informează Reuters.

Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor”, au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani.

Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în afacerile şi proiectele noastre comune„, au adăugat cele două vedete, cunoscute şi sub numele de J.Lo şi A-Rod.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez – star al echipei New York Yankees, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

Au decis să rupă logodna

În luna martie, J. Lo şi A-Rod au negat informaţiile apărute în presă despre despărţirea lor, declarând cu acea ocazie că „lucrează împreună pentru a rezolva anumite lucruri” din relaţia lor.

În martie, site-ul TMZ, rubrica Page Six a cotidianului New York Post şi site-uri dedicate celebrităţilor şi divertismentului au citat mai multe surse din anturajul cuplului potrivit cărora cele două staruri au decis să rupă logodna.

Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez – care a cântat la ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden în luna ianuarie – şi-au început relaţia în debutul anului 2017 şi au anunţat că s-au logodit în martie 2019.

Anul trecut, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea şi logodnicul ei au decis să îşi amâne de două ori căsătoria, din cauza pandemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...