Nelu Tătaru: Pentru mine, tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să construiască lucruri importante pentru judeţul Vaslui şi pentru România, afirmând că „nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori”.

La o zi după ce a obţinut cel de-al doilea mandat de preşedinte al Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui, fostul ministru al Sănătăţii a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că după câştigarea unor alegeri nu ar trebui să se vorbească de învingători şi învinşi.

Câştigarea unor alegeri nu ne transformă pe unii în învingători şi pe alţii în învinşi. Eu îmi doresc să construiesc lucruri importante cu toţi acei oameni care visează la un judeţ înfloritor! Prosperitatea, organizarea, absolut tot ceea ce presupune succesul unei regiuni se realizează prin multă muncă şi oameni, dar oameni devotaţi, care îşi doresc să construiască. Sunt un om care acceptă idei noi, care înţelege schimbările, care îşi doreşte să se menţină actual vremurilor, dar în acelaşi timp sunt şi un om care apreciază precizia, experienţa şi devotamentul. Nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori. Cred în valori, lupt pentru ele şi sper cu tărie ca ceea ce construim astăzi pentru România să rămână moştenire generaţiilor viitoare şi să îi facă mândri de noi. Pentru mine, tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României, iar asta o voi demonstra cu fiecare ocazie, indiferent de vremurile grele sau uşoare pe care le vom întâmpina”, a transmis preşedintele PNL Vaslui.

A fost votat de 255 de membri PNL

Tătaru a fost reales, vineri, în funcția de președinte al Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean. El a fost votat de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

După aflarea rezultatelor, prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, a afirmat că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”, prezent la conferinţa de alegeri. Liberalul a precizat că va contesta aceste alegeri la conducerea naţională a PNL, în conformitate cu reglementările interne ale partidului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...