Nelu Tătaru: Sănătatea oamenilor nu se negociază

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, a declarat joi că „sănătatea oamenilor nu se negociază”, afirmând că românii au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni.

„Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu”, a scris pe Facebook Tătaru, consilier onorific al premierului. Nelu Tătaru a atras în repetate rânduri atenţia cu privire la faptul că România traversează o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar.

El a mai declarat, anterior, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura „armă” împotriva COVID-19. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...