Nesimțitul lui Putin ne înjură brutal: „Duceți-vă-n…”

Publicat: 15 mart. 2024, 16:46, de Filon Stan, în Internațional , ? cititori
Nesimțitul lui Putin ne înjură brutal:

Reacție de mahala a lui Dmitri Medvedev, după ce România a avut ”îndrăzneala” de a cere tezaurul înapoi rușilor! Vă reamintim că Parlamentul European a votat joi rezoluția referitoare la returnarea tezaurului național al României însușit ilegal de Rusia în 1916-1917.

Dmitri Medvedev a fost șocat de cererea făcută de România în Parlamentul European, prin care a solicitat Rusiei tezaurul românesc pe care a pus stăpânire în 1916-1917. Mâna dreaptă a lui Putin a avut un răspuns de mahala și a spus că România nu este de fapt o națiune.

Dmitri Medvedev a înjurat România

„Un cuvânt – română! Românii, după cum știți, nu sunt o națiune, ci un mod de viață. S-ar părea că nimic nu ne poate surprinde. Liderii europeni sunt idioți, slabi, neînțelepți. Dar nu, mi-au dat din nou un motiv. Vor ca aurul să fie înapoiat României. Cel care a fost naționalizat de Guvernul sovietic în 1918 pentru comportament rău. Ei bine, a refuzat să plătească datoriile imperiului prăbușit. România a acceptat acest lucru și apoi a primit de la noi un refuz de a face reparații ca urmare a perioadei sale naziste din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ei bine, acum diverși idioți din Parlamentul European au din nou poftă de mâncare.

Ei bine, nici nu știu cum să răspund la o asemenea obrăznicie. UE a furat active de 300 de miliarde de dolari din Rusia și cere restituirea aurului României. Nu este nimic de spus în rusă, poți doar să-l trimiți…”, a spus Medvedev.

Reacția purtătorului de cuvânt al MAE rus

Reacția furibundă a lui Medvedev apare după cea a purtătorului de cuvânt al MAE rus, care a spus că România era datoare Rusiei!

Maria Zaharova a spus că România încearcă să pună pe umerii Rusiei „datoriile sale fantomă” vechi de un secol, ca să amelioreze starea dezastruoasă a economiei sale naţionale.

Mai mult, Zaharova a spus că datoriile României faţă de Rusia şi Uniunea Sovietică depăşesc, „potrivit calculelor experţilor”, de 20-25 de ori valoarea întregului tezaur românesc ce fusese predat Rusiei spre păstrare în anii 1916-1917.

Tot ea a mai spus că Moscova „i-a iertat României aproape toată datoria sa pentru distrugerile provocate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial”.