Netflix angajează însoțitor de zbor. Ce salariu oferă

Compania americană Netflix angajează un însoțitor de zbor pentru unul dintre avioanele private ale companiei. Gigantul e gata să plătească un salariu uriaș.

385.000 de dolari pe an este suma pe care o poate câștiga un însoțitor de zbor pentru unul dintre avioanele private ale companiei Netflix.

Candidatul potrivit ar trebui să fie capabil să „funcționeze fără indicații constante și să aibă inițiativă”. Totodată, acesta ar trebui să aibă o „gândire independentă, discreție și abilități remarcabile de servicii pentru clienți.”

De asemenea, ar trebui să poată „lucra cu puține indicații și cu multă automotivare”.
Anunțul vine în contextul în care, Netflix a concediat în anul 2022 sute de angajați după o scădere a numărului abonaților.

„Intervalul salarial pentru acest post în piață este de obicei între 60.000 și 385.000 de dolari pe an, asta însemnând totalul veniturilor obținute, nu doar salariul de bază, interval care se încadrează în politica noastră de compensații”, a anunțat Netflix.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...