Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook: „La mulți ani, @Partidul Național Liberal!”

Premierul Nicolae Ciucă a explicat, la 32 de ani de la reînființare, puterea pe care o are PNL în societate. El susține că democrația și bunăstarea au fost asumate ca responsabilități istorice de partidul pe care îl reprezintă.

La 32 de ani de la reînființare, Partidul Naţional Liberal continuă să își asume misiunea istorică de a moderniza România și a consolida poziția sa alături de partenerii occidentali. Pentru liberalii români, democrația și bunăstarea au fost asumate ca responsabilități istorice, încă de la începuturile partidului nostru.

Nicio piedică pusă în calea noastră de regimurile dictatoriale nu ne-a putut opri. Puterea noastră stă în dorința de a oferi românilor viziunea unei Românii prospere și sigure. La mulți ani, @Partidul Național Liberal!”, a spus Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/IonelNicolaeCiuca/posts/458048905783144?cft[0]=AZVVmDNcVZZAA4vv46JyUnlUd9ufKN-4mcjR64iPNXZELFW-AeUeOZwiej7ohTRH8sSRkMzCAoH9oJ5zyu8YYtrgYD_aS3QdYHgWbwQ4tpULA3r2_pggzf4IVOkRiehVB4JSPUvYFx15lxRol9gky-8Vl7ER1idsePPPcTTKwHKaIQ&tn=%2CO%2CP-R

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole