Nicolae Dică, înaintea meciului cu Silkeborg: „Am decis ca unii jucători să rămână acasă. M-am sfătuit şi cu Mihai Stoica şi cu patronul”

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el a decis ca o parte dintre jucători să nu facă deplasarea în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg, din cadrul Grupei B a Europa Conference League, din cauza oboselii acumulate.

În momentul în care am ajuns la echipă, am spus că îmi doresc ca jucătorii să joace din trei în trei zile. Am făcut acest lucru, am văzut că nu este OK. Am intrat în grupe şi am considerat că după acele jocuri din grupă jucătorii au nevoie de odihnă. De asta am decis ca unii jucători să rămână acasă. Este decizia mea. Eu am decis aşa. Normal că m-am sfătuit şi cu Mihai Stoica şi cu patronul, peste tot deciziile se iau împreună, nu doar de către un singur om. Veţi vedea mâine seară cum am pregătit jocul. Sper ca noi să fim echipa mai bună şi să scoatem un rezultat pozitiv. Trebuie să fim focusaţi pe acest joc pentru că este în Europa, jucătorii când intră pe teren trebuie să dea totul pentru a scoate un rezultat pozitiv, apoi, după jocul de mâine seară, avem timp să ne gândim şi la jocul de la Ploieşti„, a afirmat Dică.

Dică a vorbit și despre adversarul de joi.

Ne aşteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, sunt o echipă care practică un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia mingii, care joacă bine şi pe contraatac, o echipă cu talie. Defensiv este agresivă, bine organizată în sistemul pe care îl practică, 4-3-3. Eu spun că ne aşteptăm la un adversar foarte greu, care a reuşit să marcheze două goluri lui West Ham, care a reuşit cu Anderlecht 80 de minute să îi pună mari probleme, dar trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc„, a declarat Dică.

FCSB întâlneşte formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei Europa Conference League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole