Nicolae Dică va odihni mai mulți jucători de la FCSB, în meciul cu Anderlecht: „Trebuie să dăm şanse şi altor jucători să evolueze”

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a susținut o conferință de presă, miercuri seara, la Bruxelles, în care a prefațat meciul cu Anderlecht din Europa Conference League.

Dică a declarat că este normal să schimbe anumiţi jucători în primul unsprezece deoarece titularii care au evoluat luni seara, cu Sepsi, sunt obosiţi.

Noi ne-am întors de la Sfântu Gheorghe marţi pe la 4 dimineaţa, am făcut doar o refacere, iar azi am plecat iar pe drum în Belgia. Aşa că ar trebui să schimb ceva jucători în echipă. E normal să schimbăm jucători, asta nu înseamnă că nu ne interesează această competiţie. Important pentru noi este că am ajuns aici şi la fel de important e cum vom reuşi să terminăm ultimele două partide. Dacă vom folosi jucători care au evoluat mai puţin în campionat asta nu înseamnă că nu ne interesează această competiţie. Jucăm pe mai multe fronturi şi trebuie să dăm şanse şi altor jucători să evolueze„, a precizat Dică.

Acesta a mai spus că elevii săi trebuie să facă un joc perfect pentru a obţine un rezultat bun cu Anderlecht. „Întâlnim un adversar bun, chiar dacă trece printr-un moment dificil în campionat şi a schimbat şi antrenorul. Anderlecht e o echipă bună, are jucători titulari în naţionala Belgiei, jucători tineri de mare perspectivă. De asta spun că ne aşteaptă o partidă foarte grea. Trebuie să facem un joc perfect din toate punctele de vedere ca să obţinem un rezultat bun. Mai ales defensiv e important să nu le dăm şanse celor de la Anderlecht, pentru că ei au calitate pe faza ofensivă„, a mai spus el.

Când se schimbă un antrenor, reacţia jucătorilor e una pozitivă, pentru că doresc să arate că merită să joace titulari. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru mâine. Vom încerca să facem o strategie pentru a scoate un rezultat pozitiv. Într-adevăr, am obţinut puţin până acum în Conference League, dar obiectivul nostru a fost să ajungem în grupe. Iar apoi am încercat să dăm mai mult în campionat, unde avem un drum lung de parcurs şi vrem să ajungem în zona de play-off”, a adăugat Nicolae Dică.

FCSB întâlneşte formaţia belgiană RSC Anderlecht, joi, de la ora 19:45, pe Anderlecht Stadium din Bruxelles, într-o partidă contând pentru Grupa B a Europa Conference League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...