Nicușor Dan dezvăluie totul despre Târgul de Crăciun din București

Se deschide Târgul de Crăciun din București, totul fiind dezvăluit de însuși Primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook. Și edilul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, dezvăluie ceva „nemaivăzut”, în ceea ce privește Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. 

Târgul de Crăciun din București se va deschide anul acesta pe 20 noiembrie și, pentru prima dată după pandemie, va avea loc din nou în Piața Constituției.

Nicușor Dan despre Târgul de Crăciun din București
Un eveniment de tradiție ce aduce anual peste 1.000.000 de vizitatori, Târgul de Crăciun transformă centrul oraşului într-un spaţiu festiv destinat întregii familii.
Printre atracţiile ediţiei din acest an se numără Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul, roata panoramică, zonele tematice și concertele live.

În Piața Constituției vor fi amplasate peste 70 de căsuţe din lemn de unde vizitatorii pot alege cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare”, mai dezvăluie edilul.

Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit”, a mai anunţat primarul general al capitalei, Nicuşor Dan, într-o postare pe contul personal de Facebook.

Care Târg de Crăciun se mai deschide în București

Pe lângă Târgul din Piața Constituției, un alt târg va fi deschis pentru locuitorii sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei, și se va numi „West Side Christmas Market”.

Târgul de Crăciun din sectorul 6 va fi inaugurat pe 25 noiembrie și va fi deschis până pe 27 decembrie. Potrivit organizatorilor, printre atracții se numără o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp. Tot în interior vor fi 60 de căsuțe de lemne pentru comercianți.

Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, și îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus. Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea”, scrie Ciprian Ciucu, edilul sectorului 6, tot pe Facebook.

Prima dată în România: Sectorul 6 cu Untold Univers!

Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România”, a mai declarat primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...