Nicușor Dan întârzie reluarea proiectelor de infrastructură din București

Multe dintre promisiunile primarului general al Bucureștiului, Nicușor Dan, nu au fost îndeplinite, ceea ce face oamenii să se întrebe dacă edilul a făcut ceva de când a câștigat mandatul la Primăria Capitalei. Pasajul de la Doamna Ghica sau supralărgirea arterei Prelungirea Ghencea sunt câteva dintre șantierele care par că nu vor ajunge la final.

Despre acest lucru a vorbit și reporterul special al Puterea.ro, Narcis Popescu, în emisiunea „Drumurile noastre” de la B1TV.

„Am fost la Pasajul de la Doamna Ghica în urmă cu trei săptămâni și am văzut vreo patru muncitori și un utilaj, care stagnau în acel moment. Lucrările ar trebui să se finalizeze în patru ani, ceea ce este puțin probabil, având în vedere stadiul în care se află în acest moment. Cât despre supralărgirea arterei Prelungirea Ghencea, acest proiect a început în anul 2019 și a avut termen de execuție doi ani. S-au împlinit trei ani, lucrările nu s-au terminat.

Aceste două proiecte mi se par niște repere ale impotenței administrative. Problema din Prelungire Ghencea datează acolo de mai mult de un deceniu. Acei oameni așteaptă de 12-13 ani ca să poată parcurge într-o zi șase km în maximum 10 minute, așa cât ar fi timpul normal. În momentul de față poți face chiar și 60 de minute pe acel tronson.

De apreciat este gestul Primăriei Sectorului 6. Primarul Ciprian Ciucu a postat un mesaj în care a anunțat că Primăria Sectorului 6 se va implica și ea și va aduce o sumă de bani în proiectul supralărgirea arterei Prelungirea Ghencea deși inițial Ciucu spusese că nu are bani pentru a se implica”, a mai spus Narcis Popescu.

Cunoaștem marile probleme cu care se confruntă Capitala României, cum ar fi termoficarea, aglomerația, gropi uriașe pe cele mai importante bulevarde și nu numai. Întrebat ce se întâmplă cu acest oraș, Narcis Popescu a răspuns:

„Bucureștiul stagnează. Vreau să cred că poate Nicușor Dan are o altă rețetă față de alți primari care au fost până acum la conducerea Capitalei”.

Citește și:

MARILE PROIECTE ALE CAPITALEI: Lucrările de lărgire a străzii Prelungirea Ghencea s-au reluat… dar mai întârzie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole