Nicușor Dan, primul pas mare spre mușamalizarea jafului de la CSM București

În urmă cu vreo două săptămâni, edilul general al Capitalei anunța că a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM București și o să trimită Corpul de control să verifice activitatea acestui club, dar, pentru el drumul de la vorbe la fapte este ca de la pământ la cer.

Drum lung de la vorbe la fapte

Pe data de 3 iunie 2022, primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, anunța că a demis-o pe Gabriela Szabo de la șefia Clubul Sportiv Municipal (CSM) București pentru că a ”ratat toate obiectivele competiționale”. Tot atunci, el a precizat că ”în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București”.

PUTEREA a semnalat că acțiunea de demitere a Gabrielei Szabo este o farsă ieftină (Cacealmaua lui Nicușor Dan pe banii bucureștenilor continuă la CSM București) prin care să arunce praf în ochii bucureștenilor și al lumii sportului. Astăzi, la aproape două săptămâni de la anunț constatăm că edilul general a vorbit doar ca să se bage în seamă pentru că nici până azi n-a semnat vreo delegație de a verifica CSM București pentru cei de la Corpul de control.

De ce? Foarte simplu!  Nicușor Dan trage de timp ca să continue jaful din bani publici de la acest club sportiv, în special la echipa de handbal feminin. Adică, îi menține pe poziții cei patru dintre cei cinci membrii ai Consiliului de Administrare impuși de el- consilieri USR – Luminița Gabriela Șerban și Nicorel Nicorescu, consilierul PNL – Răzvan Mihai Socolovici și Cristi Roșu, consilierul său personal.

Cei patru au făcut scut în jurul antrenorului principal Adrian Vasile ”Picioruș”, cel care de vreo trei ani mimează că antrenează, iar ”băieții cu ochii roată” știu de ce este menținut.

Szabo a plecat, dar huzurul merge mai departe

Elocvent în acest sens este și faptul că la scurt timp după demiterea Gabrielei Szabo, CSM București a transferat încă o handbalistă străină – Grace Zaadi (28 de ani) pe un salariu uriaș, circa 18.000 de euro pe lună.

Astfel spus, chiar dacă a demis-o pe Gabriela Szabo, huzurul merge mai departe la CSM București, adică tot același antrenor plătit cu 10.000 de euro pe lună, aceiași consilieri care-l susțin și știu de ce, dar cu un director general interimar extrem de controversat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...