Nicușor Dan s-a întâlnit cu toți primarii de sector: Nu e obligatoriu să fim prieteni, dar e important pentru bucureșteni să fim buni parteneri

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a întâlnit, luni, cu toți cei șase primari de sector din București. În cadrul întrevederii cei șapte primari au discutat despre coordonarea dintre ei în rezolvarea problemelor bucureștenilor.

„Alegerile s-au încheiat, avem înainte trei ani și jumătate fără niciun scrutin, deci singura noastră preocupare trebuie să fie buna administrație. Am spus că-mi doresc o relație funcțională cu toți primarii de sector, indiferent de apartenența politică. Sunt interesat de soluții, nu de conflicte.

Concret, am vorbit azi despre măsurile pentru protejarea bucureștenilor de COVID-19, despre o abordare unitară în chestiunea salubrității, despre stimularea investițiilor și politicile fiscale locale și despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor școlare în București)”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El spune că edilii au convenit să discute periodic teme de administrație locală, iar după formarea noului guvern să solicite împreună o întâlnire cu noul premier pentru o abordare largă a temelor prioritare ale Capitalei.

„Concluzia discuției cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureșteni să fim buni parteneri”, a încheiat Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...