Nicuşor Dan: Spectacole de teatru, activităţi şi tururi ghidate pentru copii, în Parcul Natural Văcăreşti

Spectacole de teatru, activităţi şi tururi ghidate pentru copii se vor organiza în Parcul Natural Văcăreşti în fiecare sfârşit de săptămână din luna septembrie, anunţă edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Pentru că ne dorim să facem cunoştinţă celor mici cu această rezervaţie a biosferei din Capitala României, Administraţia Parcului Văcăreşti, împreună cu Teatrul Arabela, organizează, în fiecare weekend din luna septembrie, spectacole de teatru, activităţi şi tururi ghidate pentru copii. Activităţile sunt dedicate copiilor cu vârste între 4 şi 13 ani, iar participarea la toate evenimentele este gratuită. Vă invit să mergeţi împreună cu copiii, care pot învăţa multe lucruri despre natură şi pot vedea insecte, păsări, mici animale care convieţuiesc într-un loc unic în România”, a scris edilul general, pe Facebook.

Administraţia parcului a precizat că sunt aşteptaţi copii cu vârste între 4 şi 13 ani. Numărul copiilor participanţi la un eveniment este de 50, iar aceştia vor fi însoţiţi pe toată perioada prezenţei în parc de părinţi sau alţi supraveghetori adulţi.

Locul de întâlnire este pe strada Glădiţei, lângă parcarea Complexului Asmita, iar locul de desfăşurare a pieselor de teatru şi a atelierelor de creaţie este platforma din jurul punctului de informare din parc.

„Participarea la toate evenimentele este gratuită. Participarea se va face pe baza înscrierii în formulare de participare care vor fi disponibile alături de anunţurile săptămânale care vor prezenta doar evenimentele din weekendul respectiv”, a scris administraţia, pe pagina sa de Facebook.

Programul zilei de sâmbătă include spectacolul de teatru „Cântăreţii veseli din Delta Văcăreşti” şi atelierul de creaţie „Fluturi coloraţi”. Duminică va fi prezentat spectacolul de teatru „Vulpea cea şireată”, iar atelierul de creaţie va avea ca tematică vulpile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole