Noaptea ca hoții: De ce numărul urmăritorilor pe Facebook a scăzut brusc

Noaptea ca hoții, un virus de pe Facebook a eliminat urmăritorii de pe paginile utilizatorilor. Milioane de urmăritori au dispărut de pe paginile și conturile oamenilor de pe Facebook, în noaptea de marți, 11 octombrie, inclusiv din România. De ce numărul urmăritorilor pe Facebook a scăzut brusc?

La început părea că acest lucru s-a întâmplat doar în cazul câtorva conturi sau pagini, dar dimineața numărul conturilor afectate a început să devină din ce în ce mai mare.

De fapt, încă de dimineață, pe 11 octombrie, utilizatorii Facebook și-au postat nemulțumirile pe tot internetul, inclusiv pe Twitter. Se presupune că din cauza unui virus Facebook, numărul de urmăritori ai conturilor oamenilor a scăzut brusc și semnificativ.
Interesant este faptul că nici contul lui Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care deține Facebook, nu a fost scutit de acest virus. Fondatorul și directorul general al Meta, Mark Fondatorul și directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, a pierdut peste 119 milioane de urmăritori, ceea ce a dus la scăderea numărului de urmăritori la sub 10.000.

Noaptea ca hoții: De ce numărul urmăritorilor pe Facebook a scăzut brusc

Contactat, un purtător de cuvânt al Meta a declarat: „Suntem conștienți de faptul că unele persoane văd un număr inconsistent de urmăritori pe profilurile lor de Facebook. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”.

Știm că Facebook elimină periodic „urmăritorii falși” de pe paginile și conturile existente pe platforma sa. Prin urmare, la începutul acestei situații, majoritatea celor afectați s-au gândit la posibilitatea unei activități similare.

Noaptea ca hoții: De ce numărul urmăritorilor pe Facebook a scăzut brusc

Facebook ciordește! Facebook mi-a furat peste 47.000 (patruzecișișapte mii) de urmăritori!!!Nu e o întâmplare. Nici un accident! Asta s-a întâmplat simultan și cu prietenii de incorectitudine politica și suveranism. Și mulți, foarte mulți “incomozi”! Toți in aceeași zi!!! Face parte din politica de cenzura și limitare a impactului vocilor ne-“corect politice”!!! Nu contează! Noi mergem #PânăLaCapăt! #CuOricePreț! #PentruNațiune!”, scrie un astfel de abonat Facebook.

Toată lumea care avea peste 10.000 de urmăritori pe profil a rămas cu un număr mai mic decât acesta. Se pare că este vorba doar despre o eroare masivă a Facebook, care va fi remediată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...