Noi cazuri de Covid-19, confirmate la Casa Albă printre apropiații lui Trump

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate la Casa Alba, printre apropiații președintelui american Donald Trump, recent externat.  

Un consilier de la Casa Albă pe nume Stephen Miller şi un înalt oficial militar sunt infectaţi cu coronavirus, relatează BBC.

Stephen Miller a stat izolat timp de cinci zile și a anunțat recent că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Generalul Mark Milley şi alţi lideri militari sunt, de asemenea, în carantină, după ce amiralul pazei de coastă Charles Ray a fost testat pozitiv.

Conform oficialilor americani, nu este clar de unde a contactat amiralul Ray virusul. Acesta a participat la un eveniment la Casa Albă în urmă cu aproximativ 10 zile.

Preşedintele american Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele zile.

În contextul în care mai mulți apropiați ai lui Trump au fost depistați cu Covid-19, cei de la BBC au făcut o analiză a modului în care au fost respectate măsurile de siguranță la Casa Albă. Concluzia acestora a fost că au fost încălcate patru dintre recomandările Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA, respectiv purtarea măștii, distanța, informarea contacților și măsura izolării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole