Noi detalii despre scandalul de la Mogoșoaia, unde o consilieră USR a fost bruscată după ședință (VIDEO)

Au apărut imagini noi cu scandalul de la Mogoșoaia în care un consilier USR a fost bruscat după o ședință de consiliu. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din sala în care a avut loc ședința.

Consilierii PMP și PNL și-au amenințat colega de la USR care a filmat întreaga discuție și a depus o plângere la poliție. Consilierul PMP a fost revocat din funcțiile de partid și va fi înlocuit din Consiliul Local din Mogoșoaia. De asemenea, reprezentantul PNL a fost și el revocat, cel puțin până la finalizarea anchetei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că un consilier USR din Mogoșoaia este împins și bruscat, iar telefonul este luat din mână femeii, în timp ce filma.

Consilierul Felicia Ienculescu-Popovici afirmă că a fost agresată fizic de doi consilieri locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP), în timpul unei ședințe de comisie de Consiliu Local desfășurată la școala din localitate, Și dacă face pușcărie, “o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre consilieri. În scandal a intervenit și Dacian Cioloș, președintele USR, care îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituțiile pe care le conduce „nu doar să inițieze o anchetă, ci să-i ofere și protecție” Feliciei Ienculescu-Popovici. A fost depusă și o plângere penală la Poliție, care trebuie acum să investigheze ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...