Noii lupi cu ochi albaștri din „saivanul” USR-PLUS

În goana disperată după ciolan, Cioloș și Barna s-au trezit că a ajuns la guvernare, dar, când au făcut inventarul „oilor” din saivanul numit „USR” au constatat că au mai mulți lupi decât oi.

Și atunci, cei doi baci useriști au trecut la răvășitul oilor, dar cum nu prea aveau ce răvăși, că deh, de unde să oi dacă le-a mâncat lupul, au început să îmbrace lupii cu haine de oaie.

Astfel, cei doi baci ai USR, în special baciul Cioloș, a trimis la înaintare pe funcțiile de prefecți, subprefecți sau secretari de stat o garnitură de „lupi” cu blană albă și roșie proveniți din rândul militarilor, fie de armată, din Interne sau servicii secrete.

Ca atare, acești după ce au servit patria în blana lupului de stat, au fost trimiși acum să roadă ciolanul pe care l-au păzit. Așa a ajuns ca un chestor pensionar de poliție la 40 și ceva de ani ca Irina Alexe, pupila buldogului Vasile Blaga, să ajungă, la propunerea lui Cioloș, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne de unde s-a pensionat.  

De asemenea, și fiii sau rudele unor lupi mai bătrâni au ajuns acum să roadă ciolanul puteri cum ar fi cazul lui Vlad Voiculescu sau Cătălin Drulă. De fapt, și baciul Cioloș este nepotul unui asemenea lup, botezat între timp „vulpe”, adică al lui Virgil Ardeleanu fostul șef de la Doi și-un sfert.

Tot din saivanul lui Cioloș mai sunt și lupii ale căror consoarte au ajuns la ciolanul puterii pentru că ei păzesc stâna. Cum este cazul secretarei de stat de la Ministerul Sănătății, Monica Emanuela Althamer, al cărei soț, Liviu Emi Althamer, este la butoanele Direcției Generale Anticorupție din Ministerul Administrației și Internelor.

Și prin recentele numirile de prefecți și subprefecți, garantați și susținuți de USR-PLUS, s-a demonstrat că moda lupului paznic la oi este marcă înregistrată de bacii Cioloș și Barna. Astfel, ieri, o nouă haită de lupi îmbrăcați în blană de oaie au primit semnalul să se năpustească la ciolanul puterii:

Alba, subprefect, Viorel Rașcovici – absolvent al Școlii Militare de Subofițeri activi Câmpina – a fost polițist cu funcție de conducere în IPJ Alba.

Bihor, subprefect, Daniel Cristian Palaghianu – licențiat al Institutului Militar de Intendență și Finanțe „Gh. Lazăr” Sibiu, a intrat în 2002 în Corpul experților contabili și contabililor autorizați din România. A petrecut trei ani în structurile MapN.

Neamț, subprefect, Florin Zaharia – este inginer transporturi maritime, absolvent al Institutului de Marină „Mircea Cel Bătrân” Constanța, iar din 2014 este comandant de cursă lungă.

Prahova, subprefect, Felix Bulearc – inginer petrolist de profesie, a studiat Relații Publice și Comunicare la Institutul de Studii pentru Ordine Publică București înainte de a urma o carieră militară, ca ofițer de pompieri, carieră finalizată în anul 2016, cu trecerea în rezervă cu gradul de colonel.

Teleorman, subprefect, Sergiu Iordan – pasionat de științele exacte, a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Radionavigație. În timpul stagiului militar, a urmat cursuri intensive de Drept penal și Drept procesual penal și a fost avansat în grad de ofițer MAI.

Și numărul acestor lupi îmbrăcați în haine de oaie din saivanul USR-PLUS al lui Barna și Cioloș este mult mai mare. Așa că … stați mai răsfirați, măi băieți, stați mai răsfirați…! că deh baciule Cioloș, baciule Barna s-au înmulțit lupii așa de mult, iar oile sunt tot mai puține.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...