Nordis a finalizat, în 5 luni, construcția proiectului de lux Nordis Primăverii Boutique

Publicat: 10 feb. 2021, 16:25, de Răzvan Zamfir, în ESENȚIAL , ? cititori
Nordis a finalizat, în 5 luni, construcția proiectului de lux Nordis Primăverii Boutique

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, deținut de omul de afaceri Emanuel Poștoacă, a finalizat în cinci luni proiectul rezidențial premium Nordis Primăverii Boutique. La parter, clădirea găzduiește celebrul magazin de ceasuri, Rolex.

Clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 și are o suprafață totală de 1.030 de metri pătrați. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuințe, dintre care 3 apartamente de lux și un penthouse situat pe ultimele trei etaje. În egală măsură, la demisol, clădirea dispune și de un spațiu de birou. Investiția se ridică la 8 milioane de euro.    

Prestigiosul brand de ceasuri de lux Rolex a deschis aici un magazin care dispune de două locuri de parcare, la parterul clădirii. Apartamentele din incinta Nordis Primăverii Boutique au suprafețe generoase de peste 100 de metri pătrați fiecare și sunt optim compartimentate.

„Prin intermediul acestui proiect aducem pe piața din București imobile exclusiviste, executate la cele mai ridicate standarde de calitate. Ne adresăm unui segment elitist de consumatori, acele persoane care dispun de o forță puternică de cumpărare și care apreciază rafinamentul. Pentru cei care își doresc mai mult, clădirea noastră oferă o experiență inegalabilă. Pentru ei am gândit Nordis Primăverii Boutique, o proprietate care se distinge prin rafinament și propune un mod cu totul exclusivist de a trăi”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Printre serviciile cele mai importante se numără pază permanentă și concierge disponibil non-stop. Mai mult, imobilul are avantajul de a dispune și de opt locuri de parcare și se află în cea mai exclusivistă zonă din Capitală, fiind dezvoltat pe ultimul teren care a fost liber pe celebrul bulevard Primăverii.

Nordis mai are câteva blocuri premium în zona de nord a Capitalei, și dezvoltă Nordis Mamaia, un complex hotelier și de apartamente în stațiunea Mamaia. De asemenea, compania va dezvolta un proiect asemănător pe 5.000 mp de teren în Sinaia.