Nou bilanț al cutremurului din Turcia și Grecia: 100 de morţi şi aproape 1.000 de răniţi

Cutremurul din Marea Egee care s-a resimțit în Grecia și Turcia a ajuns la un nou bilanț al victimelor. Sunt 100 de morți și aproape 1 000 de răniți.

Bilanțul morților

În urma cutremurului 98 de persoane au murit în oraşul Izmir din Turcia, doi adolescenţi au murit pe insula greacă Samos, conform Mediafax.

Bilanțul răniților

Conform Autorității pentru Managementul Dezastrelor şi Urgenţelor (AFAD), 994 din Izmir au fost rănite, 147 dintre acestea aflându-se încă în spital.

Salavtorii caută încă răniți în cinci clădiri dărâmate de cutremur.

Peste 3.500 de corturi şi 13.000 de paturi sunt folosite ca adăposturi temporare în Turcia, unde eforturile de ajutorare au implicat aproape 8.000 de persoane şi 25 de câini de salvare. Cutremurul de vineri a fost cel mai puternic seism din ultimul deceniu care a lovit Turcia, având o magnitudine de 6,6, cu 1.400 de replici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...