Exclusiv

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Publicat: 20 mai 2024, 08:21, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu Ninel Bălănescu, au ajuns să se laude în spațiul online cu petreceri asemănătoare cu cele ale cocalarilor din clanurile interlope sau a băieților de bani gata.

Pe 11 mai 2024, așa zișii masoni aciuați sub umbrela Marii Loji Naționale din România (MLNR), conduse acum de Cătălin-Viorel Tohăneanu, preotul suspendat de la biserica Mănăstirii Bârsana din județul Dâmbovița, au petrecut pe 11 mai 2024 la noua locație din zona Romexpo cu ocazia Balului MLNR. Numai că petrecerea așa zișilor masoni a fost una care s-a dorit exclusivistă, cu ștaif, elevată și de fițe, dar, în realitate, s-a dovedit a fi una de asemănătoare cocalarilor sau a băieților de bani gata care epatează prin cluburile de fițe din București sau de pe Litoral.

Dansuri printre roabele cu sarmale

Din imaginile deținute de PUTEREA se poate vedea cum așa zișii masoni păstoriți de tandemul Bălănescu-Tohăneanu s-au ghiftuit pe ritmuri muzicale patriotice, inclusiv prin defilarea cu steaguri tricolore, prin servirea sarmalelor cu mămăliguță direct din …roabă (vezi FOTO). Practic, așa zișii masoni din gașca Bălănescu-Tohăneanu au înfulecat sarmale direct din roabă, așa cum șmecherii din cluburile de fițe s-au hidratat din sticlele de șampanie aduse cu …roaba. Ca atare, se pune firesc, întrebarea: Ce diferență este între cocalarii și băieții de bani gata și așa zișii masoni păstoriți de tandemul Bălănescu-Tohăneanu?

Eheee, „dottore” Bălănescu!

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că fostul așa zis șef la masonilor, Radu Ninel Bălănescu, are plagiată lucrarea de doctorat (https://www.puterea.ro/teza-de-doctorat-a-doctorului-radu-ninel-balanescu-este-plagiata-in-proportie-de-97/) și acest plagiat a fost demonstrat foarte clar (https://www.puterea.ro/radu-ninel-balanescu-directorul-spitalului-gr-alexandrescu-confirmat-ca-plagiator-de-umf-carol-davila-exclusiv/). Totodată, PUTEREA a semnalat că Patriarhul Daniel a retras, pe repede înainte, distincția acordată acordată în data de 9 octombrie 2022 celui care azi se consideră șef al masonilor din MLNR, Cătălin Tohăneanu” (Premieră: Patriarhul Daniel l-a executat pe „locotenentul” plagiatorului mason Radu Bălănescu).