Nouă migranţi au fost depistaţi de poliţiştii constănțeni, după ce au trecut clandestin frontiera dinspre Bulgaria

Nouă cetățeni din Orientul Apropiat au fost prinși de polițiștii de frontieră când încercau să intre ilegal în România din Bulgaria, traversând pe jos fâșia neutră prin sudul județului Constanța.

Conform Gărzii de Coastă, pe data de 1 decembrie în jurul orei 4:40,  lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Negru Vodă, din judeţul Constanţa, au descoperit, într-o zonă împădurită din apropierea localităţii de frontieră Dumbrăveni, nouă cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Grupul a fost condus la sediul instituţiei, unde s-a stabilit că sunt opt cetăţeni din Irak, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, şi un cetăţean din Turcia, în vârstă de 24 de ani, aceştia declarând că au încercat să intre ilegal în ţară cu scopul de a ajunge în state din vestul Europei.

Cei nouă migranţi clandestini au fost preluaţi, conform acordului de readmisie, de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...