Noua modă în Ministerul Transporturilor: Director comercial la Metrorex, dar, în același timp, și administrator de butic la… Metrorex

Caracatița intereselor uriașe de la metrou a avut și are conexiuni foarte mari în Ministerul Transporturilor, iar cumetriile sunt la ordinea zilei, fapt pentru care gașca băieților deștepți este extrem de influentă în Palatul CFR și nu numai.

Numire surprinzătoare, dar cu dedicație

În urmă cu un an de zile, fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, îl impunea provizoriu, pentru patru luni, ca director comercial la SC Metrorex SA pe Cristian Alexandru Micu. Acesta este nimeni altul decât fiul controversatului director de la CFR Marfă și  CFR SA, George Micu, omul susținut și promovat de fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, recent ejectat de la conducerea AFER de Sorin Grindeanu.

La data numirii, Cristian Alexandru Micu era angajat la Metrorex ca ”responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”Practic, de un an de zile, un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal” este directorul comercial al Metrorex. Impunerea lui Cristian Micu pe funcția de director comercial la Metrorex a fost una surprinzătoare, dar care a scos la suprafață o parte a caracatiței de interese ce au pus stăpânire pe Metrorex de ani buni.

Chioșcul cumetriilor garantate și promovate de Anca Boagiu și Traian Băsescu

Pe la sfârșitul lunii septembrie a anului 2020, la etajul 6 al Palatului CFR, mai exact în zona unde își are sediul Metrorex SA, a apărut un chioșc unde se vând sucuri, ape și alte produse pentru angajații companiei și nu numai.

Chioșcul este deținut de firma „Cafetaria la stat” SRL București, care avea un punct de lucru chiar la etajul 6 al Palatul CFR unde funcționează Metrorex. Această firmă are doi acționari, unul juridic – SC Bespat SRL Buftea, și altul fizic, atenție, Alexandru Cristian Micu, cel numit director comercial la recomandarea ministrului Cătălin Drulă.

Așadar, Alexandru Micu este și administratorul acestei firme care funcționează la etajul 6 al Palatului CFR. Însă, surpriza cea mare provine din faptul că firma Bespat Buftea aparține Patriciei Beșciu, nimeni alta decât fiica celebrului constructor al lui Băsescu, Dan Beșciu, cel care cu Sorin Vulpescu au controlat firma Euroconstruct.

Așadar, omul Ancăi Boagiu s-a asociat cu omul lui Băsescu și-au pus-o de un chioșc în clădirea Ministerului Transporturilor.

1 COMENTARIU

  1. Ati uitat un detaliu, de ce nu se zice nimic si despre ce face tatal acestui baiat in AFER? Acesta a intervenit la D.E. al AFER pentru a o numi pe doamna Amrollahi Mirela (fosta angajata la un amanet) in functia de sef serviciu contabilitate in schimbul protejarii pozitiei de D.E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...