Noua modă la Interne după „rețeta” Dragnea: Angajat plătit de stat, remunerat regește în același timp și în privat

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns o grupare caritabilă extrem de atractivă finanțată din bugetul de stat prin Ministerul Afacerilor Interne, adică unde se toacă frunză la câini pe mulți bani publici.

Președintele COSR, pe ștatul Ministerului de Interne

De câțiva ani, mai exact din 2017, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, este angajat al Ministerului Afacerilor Interne având gradul actual de comisar șef de poliție, și, în același timp este și președintele forului olimpic românesc.

Adică, acesta, lună de lună, primește salariu de polițist, inclusiv bani pentru echipament și hrană, dar în același timp își desfășoară activitatea la COSR de unde este remunerat regește.

Astfel, potrivit informațiilor noastre oficiale, la ora actuală, comisarul șef de poliție Mihai Covaliu beneficiază de la MAI un salariu de 5.600 de lei, adică circa 1.150 de euro, deși salariul este anonimizat, iar de la COSR primește o indemnizație lunară de reprezentare de 13.121 de lei, ceea ce reprezintă vreo 2.700 de euro.

La acești bani se mai adaugă și renta viageră de vreo 2.100 de euro, ceea ce înseamnă că lunar ăn conturile comisarului șef de poliție Mihai Covaliu intră vreo 6.100 de euro (vezi declarația de avere).

La Dragnea-nu, la Covaliu-da, dar și cu girul ”Doi și-un sfert”

Așadar se trăiește bine pe bani publici la CS Dinamo București, ai grad de politist și nu treci pe acolo nicio zi, dar ești plătit ca unul care este în operativ și merge zilnic la job. Adică, o huzurești la COSR, dar ești salariatul Ministerului Afacerilor Interne.

Fostul lider PSDLiviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman pentru că a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman.

Altfel zis, Dragnea a ajuns la pușcărie pentru angajări fictive, dar niciun ministrul de Interne sau comandant al CS Dinamo București n-a fost deranjat pentru că se plătește un comisar șef de poliție care nu trece pe la serviciu. Dar, așa e când ai comandant la CS Dinamo București un polițist venit de la ”Doi și-un sfert”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...