Noua pupilă a lui Ciolacu, deputata Elena Dinu, s-a lepădat și de „Scheletu” lui Bădălău

Organizația PSD Giurgiu este în pragul imploziei din cauza deputatei Elena Dinu care vrea cu disperare să preia șefia partidului în acest județ de la deputatul Marian Mina „Scheletu”, finul baronului Niculae Bădălău.

Elena Dinu, noua baba Dochia de la Giurgiu

După ce a ajuns deputat PSD ca urmare a susținerii totale venite din partea lui Niculae Bădălău, Elena Dinu s-a lepădat anul trecut de acesta precum baba Dochia de cojoace și s-a lipit imediat de finul acestuia Marian Mina.

Tandemul Dinu-Mina a funcționat perfect până în urmă cu vreo lună de zile când deputata giurgiuveană și-a găsit un nou protector cu greutate în persoana liderului PSD Marcel Ciolacu. Ca urmare a apropierii extrem de periculoase de Marcel Ciolacu, noua baba Dochia de la Giurgiu, adică Elena Dinu, s-a lepădat și de Marian Mina așa cum a procedat cu Bădălău și susținută de liderul PSD vrea, nici mai mult, nici mai puțin, șefia organizației PSD Giurgiu.

Iar ca să-i facă pe plac, Marcel Ciolacu a asigurat-o pe Elena Dinu că soțul acesteia va fi impus director regional la DRDP București, deși Marian Mina vrea pe altcineva. Și astfel a început o campanie agresivă de promovare a imaginii sale care o face invidioasă și pe Elena Udrea.

Numai că din imaginile care au invadat spațiul online, Elena Dinu este fără „Scheletu” Mina. Elocvent în acest sens sunt imaginile recente când aceasta pe post de Crăciuniță a continuat campania ”PSD din suflet pentru români” împărțind daruri unor copii din județul Giurgiu, dar fără Mina sau vreun apropiat al acestuia.

Așadar, noua pupilă a lui Ciolacu de la Giurgiu, Elena Dinu, s-a lepădat și de Marian Mina „Scheletu” așa cum a făcut-o de Bădălău. Ce va urma este greu de anticipat, dar rămâne o singură dilemă: Se va lepăda Ciolacu de Elena Dinu sau baba Dochia, adică Elena Dinu, se va lepăda de liderul PSD?

Elena Dinu, Nicolae Badalau Marian Mina

Mai multe articole...

Cele mai citite articole