Novak Djokovic preferă să rateze trofee decât să se vaccineze anti-COVID

Jucătorul de tenis Novak Djokovic spune despre el că nu este antivaccinist, dar că preferă să rateze noi trofee decât să fie obligat să-și facă vaccinul împotriva COVID-19.

Djokovici a spune că, în schimb, suține dreptul oamenilor de a alege să-și facă sau nu un vaccin. Întrebat de BBC dacă este gata să-și sacrifice participarea la turnee de mare șlem precum Wimbledon și Roland Garros din cauza poziției sale față de vaccin, el a răspuns: „Da, acesta este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc”.

„Încerc să fiu deschis cu privire la posibilitatea de a mă vaccina în viitor, pentru că toți încercăm să găsim în mod colectiv cea mai bună soluție pentru a pune capăt pandemiei”, a adăugat sportivul, exprimându-și totuși speranța că în viitor se vor schimba condițiile pentru participarea la turnee.

„Nu am fost niciodată împotriva vaccinării. Înțeleg că, la nivel global, toată lumea încearcă să depună un efort mare pentru a gestiona acest virus și să vedem, sperăm, un final în curând. Înțeleg că există multe critici și că oamenii au teorii despre cât de convenabil a fost că am avut COVID în decembrie, chiar înainte de Australian Open, dar nu ești norocos când faci COVID”, a adăugat el.

Djokovic a fost explulzat din Australia luna trecută, după ce guvernul i-a anulat viza pentru că nu era vaccinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...