Nu doar porcul de Crăciun vine din Germania și Danemarca, ci și bradul (foto)

Cum sărbătorile de sfârșit de an sunt tot mai aproape, pe lângă aprovizionarea cu carnea de porc și alte produse tradiționale pentru masa de Crăciun, românii încep să se intereseze și de brazi. Iar dacă la porc, oferta din supermarket este de import, în mare parte, și la brazi se întâmplă la fel. 

La Hornbach, de exemplu, primii brazi naturli au apărut deja, chiar înainte de 1 decembrie și vin din Germania și Danemarca, la prețuri care pornesc de la 50 lei. Se adaugă ambalajul – 5 lei, dar și 5 lei pentru ascuțire, dacă doriți.

Așa că aveți toate șansele să petreceți un Crăciun în stilul tradițional românesc, cu preparate din carne de porc adusă din Germania și Danemarca, doi jucători importanți pe piața europeană, alături de un brad împodobit venit tot de pe aceste meleaguri.

Citeste si Prețul la carnea de porc a explodat la porcii din gospodării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...