„Nu sunt un idiot”: Sean Penn intenționează să se înroleze în armata Ucrainei (VIDEO)

Actorul Sean Penn planifică să revină în Ucraina ca să o ajute să lupte împotriva Rusiei. Celebrul actor intenționează să se înroleze în armata ucraineană.

Actorul american Sean Penn a susținut în repetate rânduri Ucraina în războiul pe care Rusia l-a declanșat pe 24 februarie.

Momentan, vedeta îi ajută pe migranții ucraineni, dar intenționează să vină în Ucraina pentru a apăra țara de invadatorii ruși alături de alți militari.

Intenționez să mă întorc în Ucraina. Dar nu sunt un idiot, nu sunt sigur dacă pot oferi ceva. Nu pierd timpul trimițând mesaje președintelui sau personalului său în timp ce sunt sub asediu” a remarcat actorul, citat de hollywoodauthentic.

De pe pagina de Facebook a președintelui Zelenski

Starul american a adăugat că nu ar părăsi Ucraina dacă ar avea o armă în mână. Potrivit presei ucrainene, Sean Penn a venit  la începutul lunii februarie pentru a filma un documentar, dar a fost nevoit să părăsească Ucraina.

„Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfășoară în Ucraina şi, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia”, se arată pe pagina de Facebook a președintelui Zelenski.

A mers la Kiev special pentru a filma asaltul Rusiei asupra Ucrainei

Regizorul american a mers la Kiev special pentru a documenta situația și pentru a filma asaltul Rusiei asupra Ucrainei.

Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea dovadă de curaj și onestitate. În această dimineață a vizitat Biroul Președintelui și a participat la un briefing de presă susținut de Irina Vereșciuk, ministrul reintegrării teritoriilor ocupate temporar din Ucraina. A vorbit cu jurnaliştii, cu militarii noştri, a văzut cum ne apărăm ţara”, se precizează într-o declarație a administrației ucrainiene, potrivit Fox News.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...