Numărul conturilor de pe platformele de dating a crescut în ultimele luni

Numărul conturilor de pe platformele de dating a crescut semnificativ în ultimele luni, semn că utilizatorii români sunt mult mai dispuși să investească timp pentru a cunoaște pe cineva.

Conform site-ului de întâlniri, Sentimente.ro, peste 39.000 de persoane care își caută jumătatea intră zilnic pe platformă.

„Vedem că acum, poate mai mult ca niciodată, oamenii vor să își păstreze viața privată și sunt sceptici atunci când vine vorba de a alege diverse aplicații care să le îndeplinească nevoile. Atunci când utilizatorii petrec mai mult timp online, indispensabil, acest timp se reflectă în sistemele de comunicare tip mesagerie.

Nevoia de a cunoaște cât mai bine persoana alături de care vrei să ieși la o întâlnire înseamnă că lumea poartă mai multe conversații ca înainte. De aceea, considerăm mesageria una dintre cele mai important secțiuni  din site acordându-i o atenție deosebită în dezvoltare”, precizează Flori Dragomir, vicepreședintele și cofondatorul platformei Sentimente.ro, un site cu vechime de 20 de ani pe piața de dating.

Schimbarea comportamentelor oamenilor din ultimul an, care a dus spre o migrare către sectorul online, se observă și pe site-urile de dating.

Conform unui sondaj Sentimente, 64% dintre utilizatori investesc mai mult timp în a cunoaște o persoană înainte de a ieși la o întâlnire reală cu aceasta. Astfel, a crescut timpul petrecut în mesagerie, dar și numărul de mesaje zilnice.

Statisticile arată că o relație din trei începe online și, până în 2024, peste 330 de milioane de persoane din întreaga lume își vor crea cont pe un site de dating.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...