Nunta lui George Simon, nunta secolului…

Nu mai e niciun secret, liderul AUR, George Simion se însoară pe 27 august. Cu aleasa inimii sale care se numește Ilinca Munteanu. Aceasta este studentă la drept și a fost practicantă la Instituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

Are 24 de ani, fiind mai tânără decât mirele cu 11 ani. Nu face politică și este de acord cu politicianul de a invita 11.000 de oameni la nuntă. De asemenea, Ilinca Munteanu chiar nu are o problemă ca nunta să fie fără dar și ei, mirii, să suporte toate cheltuielile, fără să primească nimic înapoi.

De fapt, târgul zice că domnul ginere bagă afund mâna în buzunar. Nici nu știu și nici nu vreau să fac calcule cam cât costă 11.000 de porții de sarmale, tot pe atâtea fripturi, și tot 11.000 de bucăți de tort. Nu mai zic de aperitive și de băuturi obișnuite la nunțile românești, căci, Simion nu vrea delicatese franțuzești ori altfel la nunta lui.

De altfel, liderul AUR, care neagă ipoteza că e deja în campanie electorală, a anunțat că invită la nuntă, despre care putem să bănuim că ține trei zile și trei nopți, ca-n poveste, tot poporul.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook. Felicitările, masa și dansul or să aibă loc în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Înscrierile pentru nuntă se fac pe site-ul mirelui și nuntașii vor primi o brățară care le permite să intre la petrecere. Dacă sunt cârcotași care se întreabă unde pune Simion atâția oameni la masă, a venit elucidarea.

Desigur, de la ginerică: „Evenimentul va avea loc pe câmp, printre baloți de paie. Unii fac nunta la Monaco sau în Como, pe lux, noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea. Cârcotașii spun multe. Inclusiv că sunt în campanie electorală. Eu știu un proverb românesc: câinii latră, caravana trece. Sper să avem copii sănătoși, asta e cel mai important, și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Îi invităm pe cei care ne iubesc să ne fie alături, cei care nu ne iubesc să își vadă de-ale lor!”

Un alt lucru pe care l-a explicat liderul AUR e că la nunta lui nu va fi valsul mirilor. Ci, ei, însurățeii, vor juca, alături de meseni, hore și sârbe ca pe la noi, la români.

Se prea poate, dintr-o multitudine de puncte de vedere, să se vorbească mult despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Să fie nu doar nunta anului ori a deceniului, ci chiar a secolului ori mileniului. Deci, dacă sunteți fani ai lui Simion și dacă vă fac cu ochiul niște bucate alese, scoateți costumele populare din ladă și poftiți la nuntă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...