Nusco a demarat construcția primelor 310 apartamente din Nusco City, dezvoltat pe locul platformei Pipera

Nusco Imobiliara, dezvoltator controlat de familia Nusco, care deține și producătorul de uși Pinum, a demarat proiectul rezidențial Nusco City, amplasat în zona Pipera din Capitală, unde funcționează și un showroom Pinum alături de o fabrică de uşi.

În prezent dezvoltatorul lucrează la structura primei faze care include 310 apartamente în 4 blocuri cu 7 etaje și va investi circa 35 milioane euro.

Prima fază a Nusco City va fi livrată la începutul anului 2022. Faza a doua, similară cu prima fază, va cuprinde alte 310 apartamente şi are termen de finalizare primăvara anului 2023. Proiectul va include apartamente tip studio dublu, cu 2, 3 si 4 camere.

Investiţia totală a dezvoltatorului în noul ansamblu rezidenţial, dezvoltat pe o  suprafaţă totală de 2,5 ha, e estimată de 70 de milioane de euro. Compania e aproape de finalizarea procesului de due diligence pentru achiziția unei hale noi și terenuri tot în zona de Nord a Bucureștiului pentru relocarea halei de 22.000 mp unde funcționează fabrica de uși și ferestre a Pinum.

În doi ani se va elibera platforma Pipera de partea industrială. Consultantul Crosspoint Real Estate a fost numit de dezvoltatorul italian agent de vânzări pentru proiectul rezidențial Nusco City, din zona Pipera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...