O criptomonedă românească va putea fi achiziţionată direct cu cardul bancar

Criptomoneda românească LANC va putea fi achiziţionată direct cu cardul bancar, din peste 180 de ţări, în urma parteneriatului dintre Lanceria şi exchange-ul local CryptoCoin.PRO, informează Agerpres. 

LANCERIA, proiectul de tehnologie românesc dedicat ecosistemului de freelancing, anunţă că tokenul LANC poate fi achiziţionat direct cu cardul de credit şi prin transfer bancar, în România şi alte peste 180 de ţări, în baza parteneriatului cu platforma licenţiată de exchange CryptoCoin.PRO.

Platforma CryptoCoin.PRO este complet licenţiată pentru operaţiuni cu criptomonede în conformitate cu legislaţia UE şi acceptă plata cu cardul în orice monedă şi retragerile în conturi bancare în euro.

Prin soluţiile noastre complet reglementate, ajutăm proiectele din industria crypto şi blockchain să depăşească barierele cu care se confruntă din punct de vedere al adopţiei, facilitând deschiderea către utilizatori din întreaga lume prin integrarea serviciului de plata cu card si cont bancar. Suntem încântaţi să demarăm colaborarea cu Lanceria, un proiect de tehnologie menit să susţină ecosistemul de freelancing, iar astfel să avem o contribuţie activă la promovarea unui proiect de viitor în spaţiul crypto, bazat pe know-how românesc”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.

LANCERIA este cel mai nou proiect 100% românesc dezvoltat cu tehnologia blockchain, o iniţiativă antreprenorială, care a reuşit să atragă o finanţare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore, din partea comunităţii şi investitorilor, la mai puţin de o lună de la înfiinţare. Potrivit reprezentanţilor companiei, acest parteneriat deschide practic operaţiunile cu criptomonede către freelanceri şi companii deopotrivă, inclusiv pe piaţa platformelor de tip marketplace în care activează LANCERIA.

Considerăm parteneriatul cu CryptoCoin.Pro nu doar ca pe un motiv de bucurie, ci un demers necesar, de foarte mare utilitate, pe o piaţă globală a veniturilor rulate prin platforme dedicate freelancerilor estimată la 3.2 miliarde de dolari în 2020 şi la peste 9 miliarde până la finalul anului 2027. Pentru LANCERIA, acest parteneriat ne aduce cu încă un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele şi comisioanele, prin introducerea opţiunii de plăţi prin criptomonede alături de cele în lei sau valută”, a afirmat Robert Tudor, COO şi Co-Fondator LANCERIA.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole