O elevă de 16 ani a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală

O adolescentă în vârstă de 16 ani, elevă a unei unităţi de învăţământ din localitatea argeşeană Costeşti, a murit, joi, după ce i s-ar fi făcut rău în timpul orelor.

Fata a mers în pauză la toaletă simțindu-se rău. Adolescenta a fost găsită inconștientă în baie de către colegii săi. Poliţia a deschis o anchetă, verificând condiţiile în care a survenit decesul.

Surse din cadrul Poliţiei Argeş au declarat pentru News.ro că fata a acuzat stări de rău în timpul orelor, iar în una dintre pauze a mers la toaletă.

Văzând că nu mai revine, colegii au mers după ea şi au găsit-o inconştientă, moment în care au sunat la 112.

Un echipaj medical a preluat-o pe adolescentă, aplicând manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

”Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Conform surselor citate, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă tânăra se afla în evidenţele medicilor cu afecţiuni cronice grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...