Poliția face percheziții: O femeie care pretindea că este medic făcea intervenții estetice fără drept

Poliția face joi trei percheziții în București și județul Constanța într-o cauză în care este vizată o femeie ce pretindea că este medic estetician.

„Astăzi, 03.12.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pune în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati”, transmite Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Femeia pretindea că este medic și făcea intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Persoana vizată închiriase cabinete medicale în care efectua aceste intervenții estetice, fără însă să aibă dreptul să exercite această profesie.

Mai multe persoane urmează să fie duse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

Sunt mai mulți pacienți care au suferit intervenții estetice făcute de această femeie, urmând ca și aceste persoane să fie audiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...