O femeie din Franța, declarată moartă, se chinuie de trei ani să demonstreze că trăiește

O femeie din Franța se luptă cu o situație ciudată. Declarată decedată în 2017, ea încearcă de atunci să anuleze decizia, însă s-a împiedicat de procedurile birocratice, conform Reuters.

Mai exact, Jeanne Pouchain a descoperit că a fost declarată decedată când a citit o înştiinţare oficială din partea Curţii de apel din oraşul învecinat Lyon în care se spunea că murise, iar rudele ei erau somate să achite o sumă de bani pe care se presupunea că femeia ar fi datorat-o.

″Problema mea este că am fost declarată moartă″, spune femeia, fosta şefă a unei firme de curăţenie din localitatea rurală Saint-Joseph, în estul Franţei.

″Sunt în viaţă pentru soţul meu, pentru fiul meu, pentru cei dragi, pentru oamenii din jurul meu, dar pentru sistemul judiciar sunt moartă″⁣, a mai spus ea, care a precizat că nu se cunoaște cu exactitate cum a ajuns să fie declarată decedată de autorități.

Până la rezolvarea cazului, toate acţiunile femeii sunt îngrădite: nu poate avea un cod pentru asigurări sociale, nu poate conduce un vehicul întrucât nu are documentele doveditoare în cazul în care ar fi oprită de poliţie şi îi e teamă să meargă la cumpărături ca să nu i se ceară documentele, conform Agerpres.

″Mă simt de parcă aş trăi un coşmar″, a apus ea.

Avocaţii femeii au solicitat o audiere în instanţă în care să prezinte dovezi că femeia nu este moartă.

″Cel mai important lucru este să demonstrez că sunt în viaţă. Să demonstrez că exist. Vreau ca statul să-mi restituie identitatea ″, a spus Pouchain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole