Dispărută de mai bine de doi ani, o femeie din Giurgiu a fost găsită dormind pe o bancă, la Iași

Un telefon primit de Poliția Locală din Giurgiu a dus la găsirea femeii, ce apărea în evidențele Poliției Române ca persoană dispărută, din primăvara anului 2019.

Cea care a sesizat polițiștii locali din Giurgiu este o femeie din Iași, care a sunat și a anunțat că, de aproximativ două luni, într-un parc din apropierea locuinței sale, dormea, seară de seară, o tânără.

Pentru că tânăra era îngrijită, curată și avea trăsături frumoase, femeia din Iași a intrat în vorbă cu ea și a ajuns la concluzia că ar putea suferi de probleme psihice. Așa a aflat și că tânăra era de undeva din județul Giurgiu.

Imediat după ce au primit apelul de la Iași, polițiștii locali de la Giurgiu au demarat o serie de cercetări, aflând, astfel, cu suprindere, că tânăra – de fel, din satul Comasca – era dată dispărută de familie din luna aprilie 2019, de când nu se mai știa nimic de ea.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Investigații Criminale, care, cel mai probabil, în scurt timp o vor aduce acasă pe tânăra dispărută de doi ani.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole