O fi mâna lui Bădălău? Curtea de Conturi a României va scana Consiliul Județean Giurgiu

Activitatea din ultimii ani a Consiliului Județean Giurgiu a intrat în vizorul Curții de Conturi a României, ceea ce a tulburat rău apele în rândul unor politicieni giurgiuveni.

Curtea de Conturi a României l-a anunțat recent, printr-o adresă scrisă, pe actualul președinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, că va veni în control de luna viitoare la instituția pe care o conduce.

Potrivit informațiilor noastre, verificările auditorilor de conturi vor viza activitatea CJ Giurgiu din ultimii patru ani, adică tocmai perioada când la butoanele instituției se afla Marian Mina-„Scheletu”, nimeni altul decât finului baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, ajuns de anul trecut vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României.

Întâmplător sau nu, de câteva luni bune, Mina și Bădălău nu mai vorbesc și se urăsc de moarte. Tot absolut întâmplător, Bădălău și actualul președinte al Curții de Conturi a României, Mihai Busuioc sunt prieteni la cataramă de ani buni.

Să fie oare doar o întâmplare că cei de la Curtea de Conturi a României vor scana activitatea din ultimii patru ani a CJ Giurgiu, adică tocmai perioada când „Scheletu” Mina era la butoanele instituției? Oare nu cumva nașul Bădălău vrea să-i arate pisica finului Mina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...