O învățătoare, acuzată că a jucat 1000 de euro, bani primiți de la părinți, la păcănele

O învățătoare, soție de preot, din Râmnicu Vâlcea este acuzată că a jucat între 300 și 1000 de euro la păcănele, bani primiți de către părinți, dar și pentru faptul că a furat mai multe produse de la magazinele din oraș. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat și înșelăciune.

Părinții elevilor de la clasa dascălului spun că aceasta le-ar fi cerut bani, sub pretextul unui ajutor umanitar, pe care nu-i mai dădea înapoi, dar în schimb îi juca la păcănele, conform știrilor PRO TV.

Sumele sunt cuprinse între 300 și 1000 de euro.

În afară de păpuși, dascălul a furat și alte tipuri de produse

În luna ianuarie, camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins momentul în care dascălul își băga în geantă o păpușă scumpă, iar apoi merge la casă cu alte două păpuși ieftine, pe care le plătește.

Proprietarii magazinului le-au spus polițiștilor că femeia nu ar fi la primul furt și că încă din 2018 ar fura păpuși de la ei din magazin, paguba până în acest moment ridicându-se, susțin ei, la circa 3.000 de lei.

Sursele din anturajul învățătoarei au mărturisit că femeia avea datorii la cămătari și avea proprire pe salariu după ce a fost executată silit de către judecători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...